قرار آمار و گزارش های وبسایت Stat Counter انترنیت اکسپلورر در این یک سال اخیر علاقه مندان و کاربرانش را از دست داده، این گزارش میگوید که در هفته گذشته، جایگاه پرطرفدارترین مرورگر وب را برای کروم واگذار کرده است. که مرورگر گوگل کروم با 33.4 فیصد پرطرفدارترین مرورگر شناخته شد و مرورگر انترنیت اکسپلورر به 31.2 فیصد تقلیل یافت. این موضوع شاید در بین عام مردم خبر چندان مهمی نباشد ولی برای دنیای برنامه نویسان وب و وب دولوپرها خبر بسیار مسرت بخشی بود.
قبل از این مرورگر انترنیت اکسپلورر یکی از جنجالی ترین مرورگرهای وب برای طراحان و برنامه نویسان وب بود و به خاطر رعایت نکردن استانداردهای جهانی وب مشکلات بسیاری را برای طراحان وبسایت ها خلق کرده بود که البته تا وقتی که سهم آن در بازار مرورگرها زیاد باشد این مشکل همچنان ادامه دارد. یکی از مهمترین مشکلات آن امنیت پائین اش است، که در نسخه های 6 الی 8 بیشتر هم شده. با آن هم بیشترین وقت و انرژی را برنامه نویسان تحت وب، برای اعمال کارهای شان روی مرورگر انترنیت اکسپلورر صرف میکنند؛ چون کاربران زیادی دارد ولی بعد از این با کاهش تعداد کاربران آن این مشکلات برطرف خواهد شد و مرگ انترنیت اکسپلورر حتمی خواهد شد.
نکته جالب اینجاست که خود شرکت مایکروسافت هم بر علیه اینترنت اکسپلورر خود تبلیغات میکند و از تمام کاربران ویندوز خواسته نا مرورگر خود را به آخرین نسخه های آن آپدیت کنند.
گزینه های بهتر
متاسفانه باید بگویم این آمار مربوط به استفاده جهای بروزرها میباشد و در داخل افغانستان تا هنوز اینترنت اکسپلورر در صدر میباشد؛ برای اینکه مرورگر انترنت یا وب بروزر بهتر با امکانات بیشتر و امنیت بالاتر داشته باشید به این صفحه بروید و از آنجا بروزر خود را انتخاب، دانلود و نصب کنید.
حتما متوجه شده اید که وبسایت مجله انترنتی کتابچه هم جز وبسایت هایی میباشد که با استفاده از استانداردهای وب و روشهای جدید طراحی و برنامه نویسی شده که اگر بروزرتان جدید نباشد وبسایت مارا به خوبی مشاهده نخواهید کرد!
آیا میخواهید از انترنیت بروزر یا مرورگر اینترنتی خود بیشتر از یک وب بروزر استفاده کنید؟
در مقاله های بعدی برای تان چند افزونه (ابزارک) برتر در مرورگرهای کروم و فایرفاکس را خدمتتان معرفی خواهم کرد، اگر علاقه مند باشید می توانید با لایک کردن صفحه فیسبوک ما مطالب مارا دنبال کنید و چیزی را از دست ندهید!
منبع: Globalnerdy
گپ خوبی است اما این امار تا وقتی که محلی نباشد به کار ما نمی آید، منظور من این هست که باید آمار از داخل خود افغانستان باشد، چون سطح استفاده انترنت ما با کشورهای خارج از افغانستان بسیار متفاوت میباشد.
تشکر
از گذشته ها تا به امروز؛ استفاده انترنیت اکسپلورر در افغانستان خیلی کاهش یافته و کاربران انترنیت ما بیشتر در جستجوی گزینه های بهتر است. آمار دقیق نداریم ولی به مرور زمان به درصد خیلی زیاد کاربران انترنیت اکسپلورر کاهش یافته خواهد یافت.
با عنوان این مقاله کاملا مخالفم. چیزی که باعث پویایی و پیشرفت وب می شود، نبود اینترنت اکسپلورر نیست بلکه وجود آن است و همینطور مرورگر های دیگر. تا وقتی که رقابت داشته باشیم پیشرفت را شاهد خواهیم بود و گرنه گوگل و فایرفاکس هم توانایی ایجاد یک دیکتاتوری مانند دیکتاتوری مایکروسافت در دهه نود را دارند. با اینکه خودم مشکلات زیادی در استفاده از IE دارم ولی فکر می کنم در جهاتی هنوز یک مرورگر پیشرو و قدرتمند است.
به خاطر دیکتاتوریش بوده که تانسته اول باشه وگرنه قابلیت هایی را که دیگر مرورگر ها دارند به هیج وجه اینترنت اکسپلورر نداره !!! تنها ویژگی اکسپلور مصرف کمتر باطری در تبلت ها هست که اوهم امار بسیار کمی رو داره !!!